Pouk na daljavo, varstvo otrok

Spoštovani starši, dragi učenci!

Ministrica za izobraževanje, znanost in šport je izdala sklep, s katerim je zaradi še vedno zelo resne epidemiološke situacije in izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa COVID-19 določila, da se bo od 9. novembra 2020 dalje vzgojno izobraževalno delo v šolah za vse učence izvajalo na daljavo.

Podrobnejša navodila o poteku izobraževanja na daljavo boste učenci in starši prejeli s strani razrednikov. Želimo vam uspešno delo.

Vrtec OŠ Sečovlje bo tudi v prihodnjem tednu izvajal program v zmanjšanem obsegu, ki zagotavlja nujno varstvo za otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način. Odprta bo enota vrtca v Sečovljah od 6. 30 do 16. ure.

Starše prosimo, da se predhodno najavijo in s seboj prinesejo izjavo delodajalca o upravičenosti do nujnega varstva otrok.

V želji, da nam skupaj  uspe zmanjšati širjenje virusa SARS-CoV-19, tako v družbi, kot v različnih zavodih, vam želim, da bi uspešno in z optimizmom premagali čas in se vrnili v ustaljeni ritem življenja .

Zagotovo nam bo skupaj uspelo, ostanite zdravi!

Kolektiv OŠ Sečovlje in ravnateljica Mirela Flego

(Ogledano skupaj: 237, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...