VABILO – Gimnazija Gian Rinaldo Carli Koper

Gimnazija Gian Rinaldo Carli Koper organizira tradicionalno srečanje “Dan odprtih vrat”, ki ga namenjamo bodočim dijakom, njihovim staršem in skrbnikom ter širši javnosti.

Na ta dan bomo predstavili šolski in obšolski program in odgovorili na vsa morebitna vprašanja v zvezi s šolanjem na Gimnaziji Gian Rinaldo Carli. Predstavitev namenjena dijakom in njihovim staršem oziroma skrbnikom, bo potekala v sredo, 6. decembra. Želimo si čim bolj izčrpno in natančno ilustrirati prednosti gimnazijskega študija, ki velja za najboljšo možno obliko študija, ki omogoča vpis na vse vrste univerzitetnih in visokošolskih študijskih programov v skladu z spreminjajočim se trgom dela.

“Dan odprtih vrat”, se prične ob 17. uri. Najprej bomo plenarno predstavili gimnazijski program ter kasneje nadaljevali z vodenimi ogledi po šoli, kjer bodo bodoči dijaki, njihovi starši ali skrbniki, v spremstvu koordinatorjev in tutorjev obiskali šolske prostore, specializirane učilnice, laboratorije, knjižnico, muzej in se tako preizkusili v interaktivnih delavnicah, ki smo jih skupaj z našimi dijaki in učitelji zanje pripravili.

Po končanih predstavitvah bodo koordinatorji in tutorji na voljo za individualne pogovore.

VABILO

BROŠURA

(Ogledano skupaj: 144, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...