Popoldanske delavnice na OŠ Sečovlje

ŠOLSKI NOVOLETNI SEJEM

Na OŠ Sečovlje smo učiteljice podaljšanega bivanja organizirale popoldanske delavnice ročnega ustvarjanja novoletnih izdelkov.

V ponedeljek, 27. 11. 2017, so se v večernih urah  na OŠ Sečovlje, izvajale delavnice ročnih spretnosti. Na delavnice smo povabili starše s svojimi otroki , dedke, babice, sorodnike in prijatelje. Namenjene so bile izdelavi izdelkov za novoletni sejem, ki ga vsako leto izpeljemo v decembrskem času. Učiteljice podaljšanega bivanja smo delo razdelile na štiri različne vrste delavnic:

  1. Delavnica – izdelava novoletnih voščilnic;
  2. Delavnica – ustvarjanje novoletnih zvezdic iz papirja;
  3. Delavnica – izdelajmo sovice iz storžev;
  4. Delavnica – 3D smrečica iz kartona.

Starši so s svojimi otroki in ostalimi sorodnik izdelovali novoletne izdelke po principu kroženja. Pričeli so pri naključni delavnici in nato nadaljevali preko vseh do četrte delavnice, kjer so zaključili z zadnjim izdelkom. Z navedeno obliko dela, si je vsak otrok ustvaril najmanj po en izdelek iz posamezne delavnice, ki se bo na šolskem novoletnem sejmu prodal s prostovoljnimi prispevki namenjenimi šolskemu skladu. Ob zaključku uspešnega ustvarjanja, smo se zahvalile vsem sodelujočim. Izdelke smo postavili na vidno mesto, si jih vsi skupaj ogledali, poslikali in se ob prijetni glasbi posladkali s piškoti in odžejali s čajem.

Tim podaljšanega bivanja OŠ Sečovlje

(Ogledano skupaj: 206, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...