Dnevi dejavnosti za učence 1. triade

V soboto, 7. 4., smo imeli športni dan. Šli smo na sprehod in se pomerili v mini krosu ter v zabavnih štafetnih igrah. Ob tem smo se zelo zabavali.

V ponedeljek, 7. 5. smo se učenci 2. in 3. razreda z avtobusom odpeljali v Piran. V Piranu smo si ogledali in spoznali zanimive kulturne ustanove (gledališče, muzeje, Tartinijevo hišo, cerkve, glasbeno šolo, knjižnico in galerije). V galeriji Herman Pečarič smo imeli tudi delavnico, ki jo je vodila kustosinja Ana. Ogledali smo si razstavo slik in po opazovanju smo ustvarjali še mi. Končane izdelke bomo razstavili na naši šoli. Na koncu pa smo se posladkali s sladoledom. 😊

V torek, 8. 5. pa smo vsi učenci 1.triade in učenci iz Sv. Petra imeli športni dan – pohod na Tinjan. Z avtobusom smo se odpeljali do Dekanov, na kar smo krenili proti našem cilju – Tinjanu. Hodili smo po prekrasni gozdni poti, poslušali ptičje petje, občudovali naravo ter okušali šparglje. Na vrhu smo pomalicali in si ogledali razgled na Trst in Koper. Varno smo se vrnili v Dekane, kjer smo se še malo poigrali na otroških igralih.

Super smo se imeli.

(Ogledano skupaj: 148, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...