Dobrodelna tržnica v Svetem Petru

V mesec december smo vstopili z iskricami v očeh in nasmehom na ustih.

V Sv. Petru smo v sodelovanju s krajevno skupnostjo organizirali praznično dobrodelno tržnico v kulturnem domu ali kot mu pravijo domačini »na durani«. Otroci so s ponosom razkazovali svoje voščilnice staršem in skupaj iskali venčke, ki so jih izdelali na popoldanskih delavnicah v vrtcu. Imeli smo tudi kar nekaj izdelkov iz matične šole in vrtca. Naša skrinjica in prašiček sta se kaj hitro napolnila. S prostovoljnimi prispevki bomo omogočili izvedbo različnih dejavnosti.

Piko na i pa je večeru vsekakor dal nastop naših vzgojiteljic, ki so se prelevile v prave igralke in popeljale otroke v pravljični svet Muce Copatarice. Prireditev je sklenil otroški pevski zbor, pod vodstvom učiteljice Karmen Fonda, in s poskočnim plesom spravil na noge najmlajše gledalce. Sledilo je sladko presenečenje: bonboni, ki jih je prinesel eden izmed decembrskih dobrih mož. Uganete kateri?

Hvala vsem, ki ste prišli, si vzeli čas za druženje in nas podprli v naši akciji. Posebna zahvala gre predsednici sveta krajevne skupnosti Sv. Peter, ge. Karmen Forte.

Skupaj zmoremo več!

(Ogledano skupaj: 168, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...