Poučna ekskurzija v London 29. april – 3. maj 2015

»Petdnevni izlet v London mi je bil zelo všeč, saj je London res veliko mesto, v katerem je veliko zanimivosti. Vsak dan smo se odpravili na ogled veliko različnih muzejev, od teh mi je bil najbolj všeč Muzej voščenih lutk, Madame Tussauds. Videli smo tudi veliko parkov ter Tower Bridge, ki mi je bil zelo všeč. V spominu so mi ostale ulice, ki so polne ljudi. Všeč mi je bilo tudi to, da smo imeli nekaj prostega časa, ko smo lahko tudi sami malo raziskovali. Vsak dan smo v mestu srečali veliko različnih narodov, ras in kultur. Razgled s panoramskega kolesa London Eye v večernih urah je bil izjemen. Izlet mi je bil zelo všeč in se mi bo zagotovo vtisnil v spomin.« (Ana Šturm)

»V Londonu je bilo zelo lepo. Najlepše je bilo na London Eye, ker smo videli cel London. Lepo je bilo tudi v hotelu, ki je bil zelo lepo urejen. Všeč mi je bilo, ker smo bili v Londonu med rojstvom princese. Zelo lep občutek je bil tudi ob prvem letenju. London je name naredil velik vtis in upam, da se bom še kdaj vrnila tja.« (Klementina Hozjan)

»Zelo zanimiv je bil Naravoslovni muzej. Od vsega si bom najbolj zapomnil London Eye in podzemno železnico.« (Jan Martin Hozjan)

»V Londonu sta mi bila najbolj všeč Naravoslovni muzej in Muzej znanosti. Ni mi bila všeč gneča na vlaku. Zanimivi so bili tudi kraljičini dragulji ter lutke v Muzeju voščenih lutk, ki so zgledale, kot bi bile prave.« (Rok Rajčič)

»Zelo vznemirljiva je bila hiša strahov in 4D film v Madame Tussauds. Lepo je bilo tudi, ko smo šli po nakupih v trgovine, ker sem lahko šla v svojo najljubšo trgovino.« (Kaja Kohek)

»V Londonu mi je bilo zelo všeč, še posebej Greenwich Royal Observatory in Greenwich Park. In Starbucks… Le gneča na podzemni železnici mi ni bila všeč.« (Stefani Žiber)

»V Londonu mi je bilo zelo všeč. Tudi če sem tam že bila, sem tokrat videla predele in znamenitosti, ki jih prej nisem. Vsak dan smo si ogledali veliko znamenitosti. Bilo je naporno, ampak tudi zabavno. Najlepše je bilo na London Eye, ker smo šli proti večeru in se je počasi temnilo. Zanimivi so bili tudi muzeji in shopping na Oxford Street. Vse, kar smo si ogledali, je bilo zelo zanimivo in cel dopust v Londonu je bil odličen.« (Alja Glavina)

(Ogledano skupaj: 762, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...