Praznična tombola v podružnični šoli in vrtcu Sveti Peter

V podružnični šoli in vrtcu Sveti Peter smo se vzgojiteljice in učiteljice odločile, da bomo za otroke in učence pripravile praznično tombolo in jim tako popestrile decembrske dni v šoli in vrtcu.

Na dan 19. decembra smo se s starejšimi otroki vrtca iz skupine Morski rakci odpravili k šolarjem v učilnico, kjer smo za otroke pripravile tombolo. Učiteljice in učenci so nam pripravili zelo lep sprejem – učenci od prvega do tretjega razreda Osnovne šole so nam odpeli skladbo Bele snežinke in petje spremljali tudi z igranjem na inštrumente.

Kasneje smo se vsi skupaj posedli na tla in naredili velik krog. Vsak izmed otrok in učencev je izžrebal po en listek s številko. V vreči presenečanja so bila oštevilčena darilca za otroke. Vsak otrok je prejel darilo s številko, ki se je ujemala izžrebani. Otroci in učenci so prejeli različne sladkarije, balone, manjše igrače, ipd.

Veseli smo, da smo se lahko družili s šolarji in učiteljicami, si polepšali dan v vrtcu in pa… da smo prejeli čudovita in sladka darilca!

vzgojiteljica Lori Kosič

(Ogledano skupaj: 224, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...