Teden otroka

V vrtcu Sečovlje smo tudi letos ob TEDNU OTROKA: 6. 10. – 10. 10 . 2014, pripravili različne dejavnosti in še dodatno popestrili dneve v vrtcu. Letošnja tema je bila: ZA RAZIGRANO IN USTVARJALNO OTROŠTVO. Pripravili smo zanimiv in pester program, ki nas je spremljal preko celega tedna.

VRTEC SEČOVLJE:
Po vseh skupinah smo organizirali jesenske ustvarjalne delavnice, kjer so otroci ustvarjali iz naravnega materiala. Otroci so se skupaj z vzgojitelji odpravili na krajši pohod v bližnji sadovnjak, tam smo imeli tudi sadni piknik. Na šolskem atletskem igrišču smo se vključili v športne igre. Rajali in zabavali smo se na igrišču pred šolo, kjer nam je kuharica Lidija pekla slastne palačinke.

PODRUŽNIČNI VRTEC SV. PETER:
Ob tednu otroka so otroci skupaj s starši v popoldanskem času praznovali prihod jeseni. Pripravili smo teto jesen in pripravili sadno tržnico, kjer so otroci kupovali in prodajali sadje. Starejša skupina je pripravila gledališko predstavo Hvaležni medved in jo zaigrala mlajši skupini. Izvedli smo športno dopoldne. Mlajši otroci so pihali milne mehurčke. Ves teden smo se veliko igrali, saj je bil teden otroka v znamenju igre.

(Ogledano skupaj: 133, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...