Obvestilo o NPZ

Dragi učenci, spoštovani starši!

Kakor v mnogih drugih državah tudi v Sloveniji že nekaj let izvajamo nacionalno preverjanje znanja (NPZ) v OŠ. Učenci ob koncu 6. in 9. r. rešujejo poseben izbor nalog. Letos bo NPZ potekalo 4., 6. in 10. maja 2016 in sicer:

sreda, 4. maj – matematika,
petek, 6. maj – slovenščina in
torek, 10. maj – angleščina (6. r.); LUM (9. r.)

V teh dneh bo tudi organizacija pouka na šoli nekoliko spremenjena, zato prosim, da jo dosledno upoštevate. Več informacij dobite pri svojih razrednikih, objavljene bodo tudi na oglasni deski ter na spletni strani šole www.ossecovlje.si.

• Za vse učence, razen za 6. in 9. r. bo potekal pouk po urniku, vendar ne bo predure. Glavni vhod bo odprt od 7.45 dalje.
• Za učence od 1. do 5. r. bo potekal pouk z razredničarko v matičnih učilnicah. Vhod za učence bo odprt le v pritličju.
• Učenci 7. in 8. r. bodo imeli pouk v učilnici naravoslovja in v jezikovni učilnici.
• Učenci 6. in 9. r. pridejo v šolo ob 8. uri oz. najkasneje do 8.15. NPZ poteka na vseh šolah od 8.30 do 9.30. Prinesite le stvari in pripomočke, ki jih potrebujete. Po malici bo sledil pouk po urniku oz. druge oblike dela.
• Na šoli bomo organizirali vpogled v ovrednotene preizkuse znanja, ki bodo potekale v računalniški učilnici, dostop do ovrednotenih preizkusov učencev za šole, učence in starše bo mogoč tudi od doma. Obveščeni boste preko razrednika.
• Učenci in starši bodo lahko do preizkusov v obliki pdf dostopali s šifro učenca (dobijo jo pri pisanju prvega predmeta NPZ) in številko EMŠO na spletni strani http://npz.ric.si.

Da bo preverjanje nemoteno potekalo, vas prosim, da se držite vseh navodil. Učencem, ki opravljate NPZ pa želim pri reševanju veliko uspeha.

Ravnateljica: Mirela Flego, prof.

(Ogledano skupaj: 95, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...