O vrtcu

OSNOVNA ŠOLA SEČOVLJE
ENOTA VRTEC
Sečovlje 78, 6333 Sečovlje

Ravnateljica:
Mirela Flego

Pomočnica ravnateljice za vrtec:
Tina Stanovnik

Svetovalna delavka:
Alja Rožman

Specialni pedagoginji:
Vesna Koren Tuljak in Barbara Valič

Tajništvo in obračun oskrbnin:
Aljoša Bagon in Neda Zonta

Tel. številka tajništva šole:
05 671 26 00E-pošta:
tajnistvo@ossecovlje.si
vrtec@ossecovlje.si

Tel. številke vrtca Sečovlje:
05 671 26 02
064 299 664
(1. starostno obdobje)
064 299 667 (2. starostno obdobje)

Tel. številki vrtca Sv. Peter:
05 671 26 19
064 299 776


Vrtec ima dve enoti:

ENOTA VRTEC SEČOVLJE

Vrtec se nahaja poleg OŠ Sečovlje v čudovitem naravnem okolju, prepoznavni smo predvsem po Krajinskem parku Sečoveljske soline in po letališču. Stavba vrtca je obnovljena, vendar se zaradi ugotovljenih napak pri gradnji, gradbena dela nadaljujejo oziroma odpravljajo. V prenovljenem vrtcu so večji igralni prostori, urejene in nove sanitarije, sončne igralnice imajo prehod na terase in igrišče, kjer potekajo različne ustvarjalne in gibalne dejavnosti. V letošnjem letu v vrtcu Sečovlje deluje pet skupin.

PODRUŽNIČNI VRTEC SVETI PETER

Vrtec se nahaja ob robu strnjene vasi v prenovljeni šolski stavbi, kjer sta dve skupini predšolskih otrok: ena skupina v starosti od enega do treh let in ena skupina od tri do šestih let. Otroci imajo na razpolago dve prostorni igralnici. Na naši podružnici je tudi razred šoloobveznih otrok. Veliko sodelujejo, ustvarjajo in se družijo.
Tipična istrska vasica s svojo okolico poskrbi za prijetne sprehode,raziskovanja ter povezovanje vrtca in šole s krajem oz. krajani. Pred šolo je manjše otroško igrišče, na katerem se bohoti visoko staro drevo, ki otrokom ponuja prijetno senco. Za stavbo se nahaja asfaltirano športno igrišče, ki ga po potrebi uporabljajo.

V času šolskih počitnic je enota vrtca Sv. Peter zaprta.


POSLOVALNI ČAS

Enota Vrtec Sečovlje je odprta vsak delovnik, od ponedeljka do petka. Poslovalni čas Vrtca Sečovlje in podružnice Sv. Peter traja 10,5 ur, od 6.00 do 16.30.

ZAPOSLENI V VRTCU
Vzgojno dejavnost v oddelkih opravljajo vzgojitelji in pomočniki vzgojiteljev.

VZGOJITELJI:
Bojana Rudl, Barbara Ferlin, Tanja Mozgan Imperl, Alenka Bernat Cvetko, Nina Jankov, Robin Šink, Lori Kosič, Tina Stanovnik.

POMOČNIKI VZGOJITELJEV:
Maja Čurkov Čagalj, Lara Fojan Zanutto, Mateja Hajšek, Lori Kosič, Nataša Petretič, Brigita Bonaca, Robin Šink, Urška Olup, Ines Šeško Krejačič, Janja Luznar, Barbara Špeh.

 

 

(Ogledano skupaj: 4.693, današnjih ogledov: 1)