7. DOBRODELNO-NOVOLETNA TRŽNICA S PRAZNIČNIM PROGRAMOM UČENCEV 1.TRIADE

Na delovno soboto, 1. 12. 2018, smo na naši šoli organizirali že 7. TRADICIONALNO DOBRODELNO-NOVOLETNO TRŽNICO. Letos smo dobrodelno tržnico popestrili s prisrčnim kulturnim programom, ki so ga pripravili učenci 1. triade pod vodstvom njihovih učiteljic. Za vse učence naše šole in za vse obiskovalce je sledilo presenečenje – glasbenik Patrik Mrak nam je zapel in zaigral nekaj skladb ter nam popestril že tako čudovit dan. Po nastopu smo starše skupaj z učenci povabili na dobrodelno tržnico – tako velikega obiska na naši tržnici še ni bilo – članice ŠS smo se obiska zelo razveselile. Izmenjali in podarili smo si otroška zimska oblačila in obutev, igrače, otroške knjige… Izbirali ste lahko med novoletnimi voščilnicami in okraski ter prekrasnimi zimskimi aranžmaji. Z vašimi prostovoljnimi prispevki smo obogatili šolski sklad za 600 €. Hvala vsem. S sredstvi iz šolskega sklada bomo pomagali socialno šibkejšim učencem pri plačilu obrokov, šolskih potrebščin, plačilu šole v naravi ter vsem učencem in otrokom zagotovili nadstandardni program – prevoze na ekskurzije, vstopnine v kulturne ustanove in še in še.

Hvala vsem za pomoč pri izpeljavi že 7. dobrodelne tržnice, še enkrat pohvala učencem in učiteljicam 1. triade za prekrasen nastop ter zahvala Patriku Mraku, da nam je popestril ta veseli december.

Letošnja novost je bila tudi 1. dobrodelna tržnica na podružnični šoli in vrtcu v Sv. Petru. Bravo za organizacijo in zbranih 250 €.

NOVOLETNE VOŠČILNICE IN OKRASKE LAHKO IZBIRATE ŠE CEL MESEC DECEMBER V SPODNJI HALI 1. TRIADE MED 14.30 IN 16.00, KJER VAS PRIČAKUJEJO UČENCI PODALJŠANEGA BIVANJA.

V A B L J E N I !

Zapisala: Predsednica šolskega sklada, Irena Rupena

SKUPAJ ZMOREMO VEČ.

(Ogledano skupaj: 394, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...