Nagovor ravnateljice

Spoštovani starši/skrbniki!

Za nami so trije tedni pouka na daljavo. V tem času se nam je vsem obrnilo življenje na glavo. Upamo, da ste si lahko ustvarili ritem in prioritete, da lahko združujete delo, družinsko življenje, pouk in prosti čas. Zavedamo se, da je bilo potrebno veliko prilagajanja in truda, da ste uskladili vse obveznosti. Tudi mi se trudimo, se učimo, napredujemo, svoje delo nenehno izboljšujemo. Veseli nas, da se odzivate in skupaj z vašim otrokom iščete različne načine komunikacije z učitelji. Noben način ne more nadomestiti pristnega stika, pogleda, pogovora, objema, a pomembno je, da stik ohranjamo, čeprav virtualni. Hvala vsem, ki ste odgovorili na anketni vprašalnik, njegove rezultate bomo objavili v naslednjih dneh. Kot je bilo pričakovati iz odgovorov, učenci najbolj pogrešajo sošolce, prijatelje in učiteljevo razlago. Vsi si želimo, da bi se čimprej vrnili v šolske klopi, da poteka pouk po ustaljenem urniku, da med odmori slišimo vrvež na dvorišču in šolskih hodnikih …
Nekaj časa bomo morali še počakati in upoštevati vse ukrepe, saj le ti pripomorejo k izboljšanju stanja. Do takrat vam lahko le svetujemo, da spodbujajte in sledite svojemu otroku, da se počuti varno, da opravlja svoje šolske obveznosti, ki jih skrbno pripravljajo naši strokovni delavci. Mesec april je namenjen predvsem utrjevanju in različnim oblikam in metodam preverjanja znanja, ki so ga učenci v preteklem obdobju pridobili. Prav tako je ves čas na razpolago različna podpora učencem (tehnična, učna) in staršem. Zato vam svetujemo, da se ob kakršnikoli težavi obrnete na posameznega učitelja, na razrednika, na šolsko svetovalno službo ali na vodstvo šole. Tudi na naši spletni strani je veliko različnih informacij, nasvetov, ki jih lahko uporabite. Pokukajte tudi v galerijo slik, kjer se nahajajo izdelki naših učencev. Veseli bomo tudi izdelkov, ki nastajajo v teh dneh, zato nam jih lahko pošljite na e-naslov ravnatelj@ossecovlje.si.
7. april je svetovni dan zdravja, ki je v vseh življenjskih obdobjih najpomembnejša vrednota. Če smo morda na to premalokrat pomislili, se tega letos zagotovo vsakodnevno zavedamo. In usidrala se nam bo nekje za vedno. Pomembno je, da smo k temu pripomogli prav vsi in vsak posameznik. V prilogi vam pošiljam še nekaj koristnih napotkov za preprečevanje širjenja okužb ameriške univerze J.H..
Zato vam skupaj z vsemi zaposlenimi še posebej želim, da ostanete zdravi, da čim bolje doživljate tudi velikonočne praznike, ki jih bomo letos preživljali v družinskem krogu.

Spremljate nas lahko na spletni strani www.ossecovlje.si.

Mirela Flego, ravnateljica

(Ogledano skupaj: 430, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...