Srednja šola Izola

Spoštovani!

V torek, 12. 1. 2021 in v sredo 13. 1. 2021 na Srednji šoli Izola organiziramo virtualni Dan odprtih vrat.

V priponki vam pošiljamo vabilo za učence in njihove starše z zoom povezavami, na katerih bodo potekale predstavitve za vse programe, ki jih na šoli izvajamo: Gastronomske in hotelske storitve (SI), Gastronomija in turizem (SI), Gastronomija (SI)(PTI), Predšolska vzgoja (SI), Kozmetični tehnik (SI) in Zdravstvena nega (SI).

Namenoma smo predstavitve razporedili na dva dneva in na štiri različne povezave, tako da se učenci lahko odločijo glede na svoj interes in tako izberejo le eno predstavitev, lahko pa si po želji ogledajo predstavitve za vse naše programe.

Obžalujemo neprijetne okoliščine, v katerih smo se vsi znašli in zaradi česar se naša šola učencem in staršem ne more predstaviti v živo. Verjamemo pa, da jim bomo tudi v virtualni obliki lahko posredovali veliko koristnih informacij in jih navdušili za lepe, obetavne in človekoljubne poklice.

Prosimo vas, da učencem in njihovim staršem posredujete vabilo s povezavami na virtualne predstavitve programov Srednje šole Izola. Po predstavitvah bomo z veseljem na voljo še za njihova morebitna dodatna vprašanja.

Veselimo se vašega pozitivnega odziva.
Lep pozdrav!

Srednja šola Izola
Adelija Perne, ravnateljica

(Ogledano skupaj: 183, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...