Svečano odprtje prizidka ob OŠ Sečovlje

V ponedeljek, 11. aprila, ob 11. uri, smo tudi svečano odprli prizidek ob OŠ Sečovlje, saj pouk v novih učilnicah poteka že nekaj mesecev. Investicijo je financirala občina Piran.

Dogodek sta odlično povezovali učenki Ana Grbec (7.b) in Tinkara Jerebica (6.b).

V razgibanem kulturnem programu so sodelovali: skupina Morske zvezdice iz vrtca, učenci od 1. do 9. r. ter otroški in mladinski pevski zbor OŠ Sečovlje.

Dogodka so se udeležili župan občine Piran, g. Đenio Zadković, poslanka v DZ, mag. Meira Hot, predstavnica ZRSŠ, ga. Irena Sivka Horvat, podžupan občine Piran, g. Karlo Radovac, svetnica občine Piran, ga. Ingrid Mahnič, ravnateljice vrtcev, OŠ in SŠ v občini Piran, predstavniki izvajalca, projektantka, predstavniki staršev, krajani in učenci naše šole.

Učenci in učitelji so poskrbeli za bogat in razgiban kulturni program, ki je dopolnil ta svečani dogodek. Opomnili so nas na to, kako pomembno je, da se v šolskih prostorih dobro počutimo, ob tem pa gradimo nova poznanstva in iskrena prijateljstva.

Ob koncu programa sta gospa ravnateljica in gospod župan slovesno prerezala trak in tako tudi simbolično odprla vrata novih učilnic.

Zagotovo bosta prostorni in sodobno opremljeni učilnici prispevali k dobremu počutju učencev, k njihovi motivaciji in k usvajanju novih znanj.

Dogodki, kot je bil ta, pa nas še dodatno povežejo in poskrbijo za prav posebno, čarobno vzdušje.

učenci in zaposleni na OŠ Sečovlje

(Ogledano skupaj: 384, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...