Književnost na filmu 10 & IATEFL

Uradni rezultati tekmovanja iz znanja slovenščine Slovenščina ima dolg jezik: Književnost na filmu 10

Naši osmo- in devetošolci so se v letošnjem šolskem letu udeležili tekmovanja iz znanja slovenščine Slovenščina ima dolg jezik: Književnost na filmu 10 pod okriljem zveze društev Slavistično društvo Slovenije in mentorstvom učiteljic Nataše Rijavec in Jerneje Plahuta.
Film 120 dni (Ana Grbec, Gaja Čendak, Luka Zadnik) je na šolskem tekmovanju zbral dovolj točk za udeležbo na naslednjo stopnjo tekmovanja.
Vsem tekmovalcem iskreno čestitamo!

IATEFL

Tekmovanja iz angleškega jezika 7. razreda v organizaciji IATEFL se je v šolskem letu 2022/23 na OŠ Sečovlje udeležilo 5 učencev oz. ena skupina. Pripravljali smo se od novembra do sredine februarja, snemali smo naenkrat. Izdelek je soliden, zato smo ga po šolskem tekmovanju poslali še na državnega. Letošnja tema odmika od digitalizacije je povzročila več snemanja dogajanja. Na naši šoli smo bile v komisiji učiteljice Barbara Abram, Agata Trontelj in Nataša Rijavec. Predsednica komisije in ocenjevalka sem bila Nataša Rijavec (tudi mentorica), soocenjevalka je bila Barbara Abram. Udeležencem čestitamo!

(Ogledano skupaj: 200, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...