Obvestilo

Dragi učenci, spoštovani starši!

Kakor v mnogih drugih državah tudi v Sloveniji že nekaj let izvajamo nacionalno preverjanje znanja (NPZ) v OŠ. Učenci ob koncu 6. in 9.r. rešujejo poseben izbor nalog. Letos bo NPZ potekalo 5., 7. in 11. maja 2015 in sicer:

torek, 5. maj – matematika,

četrtek, 7. maj – slovenščina in

ponedeljek, 11. maj – angleščina(6.r.); DKE (9.r.)

V teh dneh bo tudi organizacija pouka na šoli nekoliko spremenjena, zato prosim, da jo dosledno upoštevate. Več informacij dobite pri svojih razrednikih, objavljene bodo tudi na oglasni deski ter na spletni strani šole www.ossecovlje.si

  • Za učence 1. in 2.r. bo potekal pouk v matičnih učilnicah z razredničarko. V šolo pridejo do 7.45.
  • Učenci 3., 4.,5.,7. in 8.r. pridejo v šolo med 9.35 in 9.45. 
  • Učenci vozači in tisti, ki potrebujejo varstvo, pridejo v šolsko telovadnico najkasneje do 7.50.
  • Učenci 6. in 9. r. pridejo v šolo ob 8. uri oz. najkasneje do 8.15. NPZ poteka na vseh šolah od 8.30 do 9.30. Prinesite le stvari in pripomočke, ki jih potrebujete. Po malici bo sledil pouk po urniku oz. druge oblike dela.

  •  Drugo leto zapored poteka e-vrednotenje preizkusov za 6. in za 9. r in le v enem roku.
  • Na šoli bomo organizirali vpogled v ovrednotene preizkuse znanja, ki bodo potekale v računalniški učilnici, dostop do ovrednotenih preizkusov učencev za šole, učence in starše bo mogoč tudi od doma. Obveščeni boste preko razrednika.
  • Učenci in starši bodo lahko do preizkusov v obliki pdf dostopali s šifro učenca (dobijo jo pri pisanju prvega predmeta NPZ) in številko EMŠO na spletni strani http://npz.ric.si

Da bo preverjanje nemoteno potekalo, vas prosim, da se držite vseh navodil. Učencem, ki opravljate NPZ pa želim pri reševanju veliko uspeha.

Ravnateljica: Mirela Flego,prof.

(Ogledano skupaj: 44, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...