10. novoletna dobrodelna tržnica

Na naši šoli smo v četrtek, 7. 12. 2023 organizirali že 10. DOBRODELNO-NOVOLETNO TRŽNICO. Dobrodelno tržnico smo otvorili s prazničnim kulturnim programom, ki so ga pripravili vrtčevski otroci in učenci 1. triade pod vodstvom njihovih mentoric. Po prisrčnem nastopu naših otrok smo starše, sorodnike in ostale krajane povabili na tržnico v halo 1.triade. Vsi smo se razveselili tako velikega obiska. 🙂
Izmenjali in podarili smo si otroška zimska oblačila in obutev, igrače, družabne igre in otroške knjige. Prodalo se je veliko novoletnih voščilnic in unikatnih novoletnih izdelkov.
Hvala vsem za vaše prostovoljne prispevke namenjene Šolskemu skladu OŠ Sečovlje. Na letošnji tržnici smo zbrali 744,55€. Pridobljena sredstva so namenjena pomoči in zagotavljanju enakih možnosti za vse učence in otroke.
Iskreno se zahvaljujem učiteljem, staršem, članom Upravnega odbora Šolskega sklada naše šole, skratka vsem, ki ste s svojim delom pomagali pri organizaciji in vsem, ki so z vsemi donacijami omogočili lepše in kvalitetnejše učno okolje našim učencem in otrokom vrtca.
Velika pohvala gre vsem nastopajočim in njihovim mentoricam, saj je bil nastop zelo prisrčen in prijeten.

Hvala, hvala, hvala..

Dobrodelno je lepa čednost, bogati nam srce in nas razveseljuje. 😊

NOVOLETNE VOŠČILNICE IN IZDELKI BODO NA VOLJO DO 19.DECEMBRA V HALI 1. TRIADE MED 14.00 IN 16.00, KJER VAS PRIČAKUJEJO UČENCI PODALJŠANEGA BIVANJA.

V A B L J E N I !

Predsednica šolskega sklada, Irena Rupena

SKUPAJ ZMOREMO VEČ.

(Ogledano skupaj: 122, današnjih ogledov: 1)

Morda vam bo všeč tudi...